Červenec 2008


Wallpapery.

27. července 2008 v 11:40 Wallpapery.

Vtipné Fotky.

27. července 2008 v 10:40 Vtipné fotky.
Tady máte tři vtipné fotky-ty dvě poslední sem udělala já můžete kopírovat a nemusíte uvádět zdroj...jak budete chtít :)-postupně sem budu přidávat nové vtipné fotky.

Videa.

27. července 2008 v 10:00 Videa.
Tak tady máte nějaká videa.Postupně sem budu přidávat další.










Jak dobře znáš Olsenky?

26. července 2008 v 23:39 Testy.
Zjisti si jak dobře olsenky znáš:
1) Kdy se Olsenky narodily?
a) v neděli 15.6. 1985
b) v sobotu 13.6.1986
c) v pátek 13.6. 1986
d) v pátek13.5. 1986
2) Jak se jmenova první seriál, který holky natočily ?
a) Jedeme k babičce
b) Plný dům
c) Dvě z jednoho těsta
d) Sestry na útěku
3)Kterou rukou Olsenky píší?
a) MK pravou, Ash levou
b)MK levou, Ash pravou
c)obě levou
d) obě pravou
4) Které ze sester přebrala v roce 2004 Paris Hilton kluka?
a) Mary-Kate
b) Ashley
c) Ashley, ale nepřebrala jí ho Paris Hilton, ale Pink
d) ani jedné
5) Kolik filmů Olsenky natočily?
a) 16
b) 15
c) 14
d) 13
6)Jak se jmenovaly ve filmu Jeden den v New Yorku?
a) Roxy a Jane
b) Melanie a Ema
c) Cloie a Raily
d) Raily a Roxy
7) Jaké je druhé jméno Ashley?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) druhé jméno nemá
8) Jaké je druhé jméno Mary-Kate?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) Druhé jméno nemá
9) Která z Olsenek je starší?
a) Ashley o 2 minuty
b) Mary-Kate o 2 minuty
c) Ashley o 5 minut
d) Mary-Kate o 5 minut
10) Kdo je na Obrázku?
a) Ashley
b) Mary-Kate
c) je to fotomontáž
VÝSLEDKY:
1 c)
2 b)
3 b)
4 a)
5 c)
6 a)
7 b)
8 d)
9 a)
10 a)


Šklebíky

26. července 2008 v 23:27 Šklebíky.




Šok!MK-Drastický návrat Anorexie!

26. července 2008 v 22:39 Novinky.

Šok!MK-Drastický návrat Anorexie!:(

Mary-Kate Olsen je hubená jako nikdy předtím! Vystouplé lícní kosti, kostnaté ruce, nohy jako hůlčičky!Chce se snad hlady utrápit k smrti?Přitom se v uplinulích dvou letech zdálo že se vše vracé k dobrému. Jenomže teď se vše opakuje. MK už váží jen 36kg př výšce 157cm je to extrémní podváha. Život MK je v nebezpečí! 15% anorektiček na tuto nemoc umírá. Když si se svou sestrou Ashley vyjde na jídlo Ash. si dá normální porci, zatímco MK jen párkjrát dloubne do salátu a často celý oběd vynechá! Počítá každickou kalorii. Držíme palce, aby z ní bylo znovu ta veselá, zdravá holka, kterou máme všichni tak rádi.


Rozhovory

26. července 2008 v 21:05 Rozhovory.
Milá Mary-Kate a Ashley! Co je nejlepšího na tom, být známí?
Mary-Kate
: "Máme opravdu štěstí, že můžeme tak moc cestovat, přestože jsme tak mladé."
Ashley : "Přesně! Rozhodně je nejlepší, že tolik cestujeme. Je skvělé seznamovat se s tolika různými lidmi a poznávat odlišné kultury."
Natočily jste tolik filmů a já je miluju všechny! Jaký je váš nejoblíbenější film, ve kterém jste hrály, a proč?
Ashley
: "Můj nejoblíbenější byl Holiday in the Sun (Prázdniny na Bahamách). Nátáčel se totiž v průběhu léta, takže jsme si nemusely dělat starosti se školou! Navíc bylo skvělé počasí a celé natáčení bylo strašně zábavné."
Mary-Kate : "Pro mě je nejlepší When in Rome (Výlet do Říma), protože Řím je moje nejoblíbenější město z celého světa. Natáčení Getting There (První jízda) bylo zábavné, taky proto, že herci byli skvělí a navíc já miluju lyžování. Pro Ashley i mě bylo nejzábavnější natáčení Winning London (Sestry v Londýně), protože jsme mohly lenošit a procházet se po městě s ostatními herci a navíc nakupování v Londýně je neuvěřitelné."
Já a moje sestra se docela často hádáme. Když spolu vycházíme, je to krásné, ale když ne, jsem z toho strašně smutná. Hádáte se taky? A můžete mi dát radu, jak to s mou sestrou zlepšit?
Mary-Kate
: "My se hádáme zřídka a když už, tak většinou o nějakou hloupost jako třeba o půjčování si oblečení. Nikdy to netrvá dlouho a většinou to končí tím, že se smějeme sami sobě."
Ashley : "Mojí radou je, aby sis uvědomila, jak velké máš štěstí, že máš sestru, a aby si s ní mluvila a komunikovala - místo toho aby si s ní bojovala. Komunikace je velmi důležitá."
Obě dvě vypadáte vždycky opravdu skvěle a trendově, ale myslím, že je docela těžké držet se jenom posledních módních výstřelků! Jaké je tajemství vašeho skvělého stylu?
Mary-Kate
: "Místo toho, abychom se držely pouze nejnovějších módních trendů, raději kombinujeme retro kousky oblečení s originálními doplňky a oblečením z malých butiků."
Ashley: "Některé z našich nejoblíbenějších kousků oblečení nejsou právě zrovna 'in', ale vypadají skvěle, když je zkombinujeme se správnými kalhotami nebo tričkem … všechno je to o tom, jak skládáš kousky oblečení dohromady: Dobře se podívej na své oblečení a zkoušej různé kombinace - uvidíš, že budeš vypadat skvěle."
Právě jsem změnila školu a je pro mě těžké najít si nové přátele. Opravdu ráda bych měla novou kamarádku, takže máte nějaký tip, jak být skvělým kamarádem?
Ashley
: "Já si cením spolehlivosti a upřímnosti. Moji přátelé ví, že mi mohou důvěřovat, že když budou mít problém, já je podržím a taky ví, že jim vždycky řeknu, jak se cítím."
Mary-Kate :"Být dobrým přítelem pro mě znamená naslouchat a nesoudit. Soustřeď se hlavně na to, co ty dáváš do přátelství, a ne na to, co pro tebe tví přátelé dělají.
/* <![CDATA[ */ var bbs=screen,bbn=navigator,bbh;bbh='&ubl='+bbn.browserLanguage+'&ucc='+bbn.cpuClass+'&ucd='+bbs.colorDepth+'&uce='+bbn.cookieEnabled+'&udx='+bbs.deviceXDPI+'&udy='+bbs.deviceYDPI+'&usl='+bbn.systemLanguage+'&uje='+bbn.javaEnabled()+'&uah='+bbs.availHeight+'&uaw='+bbs.availWidth+'&ubd='+bbs.bufferDepth+'&uhe='+bbs.height+'&ulx='+bbs.logicalXDPI+'&uly='+bbs.logicalYDPI+'&use='+bbs.fontSmoothingEnabled+'&uto='+(new Date()).getTimezoneOffset()+'&uti='+(new Date()).getTime()+'&uui='+bbs.updateInterval+'&uul='+bbn.userLanguage+'&uwi='+bbs.width; if(typeof(bburlparam)=='string') { bbh+='&'+bburlparam; } if(typeof(bbkeywords)=='string') { bbh+='&keywords='+escape(bbkeywords); } document.write("<scr"+"ipt language='JavaScript' charset='windows-1250' type='text/javascript' src='http://go.cz.bbelements.com/please/showit/2444/6/3/7/?typkodu=js"+bbh+"&alttext=0&border=0&bust="+Math.random()+"&target=_blank'><"+"\/scr"+"ipt>"); /* ]]> */

Rodina Olsenek.

26. července 2008 v 20:50 Rodina.
Rodina Olsenek.
David (táta)
- narodil se 15.10. 1953
- jeho velkým koníčkem je golf
- pracuje jako hypotéční makléř
- je otcem 6 dětí (Lizzie, Mary-Kate, Ashley, Trent, Jake a Taylor)
- jeho manželkou je v současnosti Martha MacKenzie, do které se zamiloval když pracovala jako jeho sekretářka
- s M-K a Ash jel Londýna, když natáčely Winning London
Jarnette (mamka)
-
narodila se 18.8. 1954
- její dívčí jméno bylo "Fuller" (dnes to je druhé jméno Ashley, které ale nepoužívá)
- všichni jí přezdívají "Jarnie"
- je to bývalá baletka a v současnosti je matkou v domáctnosti
- s Davidem (táta olsenek) žili odděleně od června 1994 a v únoru 1996 se rozvedli
- když Mary-Kate a Ashley slavily 14-té narozeniny, vzala je s jejich přáteli na Hawai
Elizabeth Marie (ségra)
- narodila se 16.2. 1989
- všichni jí přezdívají Lizzie nebo Liz
- má blonďaté vlasy a modré oči
- navštěvuje školu Laurel Hall Preparatory Academy
- chce být herečkou jako její sestry
- je si velmi blízká s Ashley
Trent (brácha)
- narodil se 22.5. 1984
- je tmavovlasý a má modré oči
- má rád basebal, basketbal a fotbal
- všichni mu přezdívají "T"
- zajímá se o malbu a hru na piano
- je si velmi blízký s Mary-kate
Taylor (nevlastní sestra)
- její rodiče jsou David Olsen a Martha MacKenzie
- Ash jí obzvlášť miluje
Jake(nevlastní bratr)
- jeho rodiče jsou David Olsen a Martha MacKenzie
- Olsenky milují malého Jakea

Puzzle

26. července 2008 v 20:41 Puzzle.
Tady si můžete poskládat Puzzle.
http://www.jigzone.com/puzzles/EA19440249?m=C853BCCAA
http://www.jigzone.com/puzzles/3A11DD3F8F1?m=C853BCCAA
http://www.jigzone.com/puzzles/6D1943B92B?m=C853BCCAA
http://www.jigzone.com/puzzles/381A55CA7C?z=16&m=C853BCCAA
http://www.jigzone.com/puzzles/BA19597058?m=C853BCCAA
http://www.jigzone.com/puzzles/D51A55CDF6?z=6&m=C853BCCAA
http://www.jigzone.com/puzzles/CD1A55C677?z=6&m=C853BCCAA
http://www.jigzone.com/puzzles/6F1A55C0E8?m=C853BCCAA
http://www.jigzone.com/puzzles/2C1A55D23C?m=C853BCCAA